Permanente make-up

Permanente make-up

Beautysalon Daisy verzorgt ook permanente make-up.

Wat is permanente Make-up?

Permanente make-up is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Dit gaat echter minder diep dan een tatoeage. Permanente make-up dient ter verfraaiing van wenkbrauwen, ogen en lippen.

Permanente make-up blijft een aantal jaren mooi, daarna vervaagt het langzaam. Er zijn mensen waarbij de permanente make-up al langer dan tien jaar nog steeds duidelijk aanwezig is. Hoe lang Permanente make-up mooi blijft verschilt per persoon. Vervaagde permanente make-up is eenvoudig door onze specialiste bij te werken zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Waarom permanente make-up?

Permanente make-up is voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien of weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken. Ook als u contactlenzen draagt, allergisch bent voor gewone make-up of (tijdelijk) geen haargroei heeft, is Permanente make-up de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Uw Permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit.

Is permanente make-up veilig?

Uiteraard besteden wij veel zorg aan de hygiëne bij Permanente make -up behandelingen. Bovendien werken wij met de beste apparatuur, die de allermooiste resultaten geeft. De pigmenten die we gebruiken voldoen aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid en we hebben een vergunning van de GGD. Wij garanderen u absolute veiligheid en zekerheid.

Doet het aanbrengen van permanente make-up pijn?

Helemaal pijnloos is het niet. Maar door onze moderne apparatuur valt het erg mee. Echt waar!

Nabehandeling

Na circa 4 weken volgt een nabehandeling omdat het pigment in eerste instantie afgestoten kan worden door het lichaam. Deze nabehandeling zit bij ons inbegrepen in de prijs.

Welke permanente make-up zetten wij?

  • Ogen boven
  • Ogen onder
  • Wenkbrauwen

Wij zijn in het bezit van een GGD vergunning voor permanente make-up

Prijzen

Voor prijzen en meer mogelijkheden kunt u onze prijslijst raadplegen.

Behandelingen

Zoals je weet zijn wij meer dan alleen een nagelstudio. Onze diensten zijn talrijk en wij zitten niet stil. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Afspraak maken of heeft u een vraag over één van onze behandelingen? Wij staan u graag te woord. Neem gewoon even contact met ons op.

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen van onze behandelingen? Deze vindt u op de prijzenpagina.