Nagelbijarrangement

Nagelbijtarrangement

Het nagelbijtarrangement bestaat uit 10 weken.

Week 1
Nagels controleren, schoonmaken, nagelriemen verwijderen en een nieuwe set acryl (french manicure, naturel/kleur/glitter) plaatsen dmv sjablonen tot net aan de rand van de vingertop. Dit omdat u niet gewend bent aan lange nagels. U krijgt een vijl mee om haaltjes weg te vijlen ipv weg te bijten en een flesje nagelriemolie. Daarmee dient u minimaal 1x per dag de nagelriemen in te smeren om zo de nagelriemen soepel te houden.

Week 2
Controle van de nagels. Daar waar lucht zit of gebroken is word hersteld.

Week 3
Controle van de nagels. In deze week is de nabehandeling. Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien zal er al een duidelijke uitgroei zijn. Ook hier worden de nagels ingekort tot op de vingertoppen.

Week 5
Hier zit 2 weken tussen. U krijgt een volledige nabehandeling en de nagels krijgen een lengte tot net over de vingertop. Mocht dit in de aankomende 2 weken te lang zijn heeft u een vijl om dit in te korten.

Week 7
Hier zit 2 weken tussen. U krijgt een volledige nabehandeling en de nagels krijgen een lengte tot net over de vingertop. Mocht dit in de aankomende 2 weken te lang zijn heeft u een vijl om dit in te korten.

Week 10
Tussen deze en de vorige behandeling zit 3 weken. Uw nagelbedden zijn langer en smaller geworden en als het goed is bent u van het nagelbijten af. Als u hier 100% zeker van bent kunt u ervoor kiezen de acrylnagels te verwijderen en over te gaan op gelpolish. Gelpolish is een verstevigende gel-lak die 3 weken mooi blijft zitten. Ook hier geldt een nabehandeling of verwijdering voor. De keuze is geheel aan u. Natuurlijk mag u ook acryl nagels blijven houden. U hoeft niet meer het arrangement te nemen. U kunt namelijk nu om de 3-4 weken terugkomen voor een nabehandeling in elke gewenste vorm, kleur en lengte.

De kosten van het arrangement bedraagt eenmalig €149,- en dient vooraf betaald te worden. Mocht u tussentijds willen stoppen, zoeken wij samen naar een gepaste oplossing.

Na deze 10 weken kan je gewoon om de 3/4  weken komen voor een nabehandleing.

Optioneel bij het nagelbijtarrangement:
French : € 36,50
Gellak: € 44,-

 

Prijzen

Voor prijzen en meer mogelijkheden kunt u onze prijslijst raadplegen.

Behandelingen

Zoals je weet zijn wij meer dan alleen een nagelstudio. Onze diensten zijn talrijk en wij zitten niet stil. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Afspraak maken of heeft u een vraag over één van onze behandelingen? Wij staan u graag te woord. Neem gewoon even contact met ons op.

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen van onze behandelingen? Deze vindt u op de prijzenpagina.