Nagelbehandelingen

Nagelbehandelingen

Bij alle nagel behandelingen ondergaat u deze handelingen altijd.

  • Het reinigen en ontsmetten van de handen.
  • Nagellak verwijderen.
  • Nagelriemen terug duwen.
  • Nagels in de juiste vorm vijlen.
  • Glans van de nagelplaat vijlen.
  • Nagelriem olie op de nagelriemen(Na de behandeling)
  • Handcreme (Na de behandeling)

Persoonlijke vijlenset

Als u wilt kunt u een persoonlijke nagelvijlen set aanschaffen zodat u schimmels en bacteriën kunt voorkomen. Zo’n setje vijlen bestaat uit etui met daarin 4 vijlen en kost 7,50 euro. Stopt u met de behandeling bij nagelstudio Daisy krijgt u de vijlen set mee naar huis.

Soorten nagelbehandelingen

Acryl nagels

Acryl nagels worden opgebouwd met een poeder en een vloeistof, daarmee wordt een bolletje gecreëerd en daarmee wordt de acryl nagel gemaakt. De acryl hardt uit in de lucht. Nadat de acryl is aan gebracht wordt het in model gevijld en wordt er een glans laag aan gebracht.

Nabehandeling vindt plaats na ongeveer 3 weken, omdat uw nagels groeien groeit de acryl mee. Om te voorkomen dat uw nagel scheurt moet u het op laten vullen. Bij het opvullen van uw nagels wordt er 90% van het oude acryl weg gevijld en wordt er op dezelfde wijze als bij een nieuwe set weer acryl aan gebracht.

Nail art

Nail art is een versiering op uw nagels, dat kan u op de kunstnagels, tenen en uw eigen nagels laten doen, door stras steentjes stickertjes en vele soorten kleuren nagellak kunnen er exclusieve prints gemaakt worden op uw nagels.

Manicure behandeling

Manicure 30 minuten:  bestaat uit nagelriemmassage met nagelriem olie, de nagelriemen worden terug geduwd, nagels worden in vorm gevijld en u krijgt een heerlijke handmassage met een lekkere handcreme.

Manicure 40 minuten: bestaat uit het zelfde als de manicure behandeling van 30 min alleen krijgt u hier ook een heerlijke schrub en een hand- en onderarmmassage.

French pedicure

French pedicure wordt aangebracht met gel. Als eerst worden uw voeten gereinigd en uw nagelriemen worden terug geduwd, de glans laag van de nagel wordt weg gevijld en daarna wordt de gel laagje voor laagje aangebracht. Als afsluiting word er een nagelriemolie en een voeten creme aangebracht.

Soak off gel

Soak off gell verstevigt uw eigen nagels maar is geen verlenging voor de nagels. De Soak off gel is ook in verschillende kleuren te verkrijgen, dus uw nagels kunt u mooi laten lakken met de Soak of gel. Soak off gel blijft ruim 2 weken zitten! Geen afgebrokkelde randjes van de nagellak na 1 week, of na een paar dagen al weer overnieuw moeten lakken.Nee deze gel blijft ruim 2 weken mooi. De Soak off gel is makkelijk te verwijderen door 5 tot 10 minuten in de acceton te weken. Er hoeft maar heel weinig gevijlt te worden bij deze behandeling.

Gellak

Gellak zorgt ervoor dat uw nagels 3 tot 4 weken mooi gelakt zijn. Gellak kan op de natuurlijke nagel en op acryl nagels worden aangebracht. Gellak verstevigt uw eigen nagel en zorgt ervoor dat u geen afgebrokkelde randjes krijgt na 1 week! ideaal 3 tot 4 weken geen omkijken naar uw nagels.

Prijzen

Voor prijzen en meer mogelijkheden kunt u onze prijslijst raadplegen.

Behandelingen

Zoals je weet zijn wij meer dan alleen een nagelstudio. Onze diensten zijn talrijk en wij zitten niet stil. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Afspraak maken of heeft u een vraag over één van onze behandelingen? Wij staan u graag te woord. Neem gewoon even contact met ons op.

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen van onze behandelingen? Deze vindt u op de prijzenpagina.